Norsk julemat

Norsk julemat
Norsk julemat
I salg
ISBN/Varenr
9788204109965
Inngår i din bokpakke

Omtale

Ønsker du oppskrifter på god, tradisjonsrik julekost, men vil i tillegg vite mer om hvordan julemattradisjonene har utviklet seg i Norge? Da er kanskje dette boken for deg. Kari-Bjørg Vold Halvorsen fra Norsk Folkemuseum forteller innledningsvis om de mangfoldige julemattradisjonene som har eksistert i Norge, fra det gamle bondesamfunnets og brogerskapets matskikker med lokale varianter frem til vår tids moderne julematskikker. Aase Strømstad gir deg oppskriftene på julens bakverk, kjøtt- og fiskeretter, desserter, julegodter og -drikke. Oppskrifter på julemat fra de øvrige nordiske landene presenteres i et eget kapittel.
Vis hele omtalen… Vis mindre

Produktinformasjon

  • ISBN/Varenr: 9788204109965
  • EAN: 82-04-10996-2
  • Utgivelsesår: 2006
  • Forlag: Cappelen Damm
  • Innbinding: Innbundet
  • Serie: Levende norske tradisjoner
  • Språk: Bokmål
  • Personer: Strømstad, Aase, Gundersen, Mona, Hals, Astrid
  • Litteraturtype: Faglitteratur
  • Emne: Julemat, matlaging
  • Omfang/format: 162 s.
  • Målgruppe: Voksne
  • Aldersgrense: 0
  • Opplag: 1
  • Utgave: 1
  • Illustrert: Ja
  • Sider: 159