Trenger du hjelp med bokvalg?

 

Våre erfarne markedskonsulenter har god oversikt over norske og utenlandske bøker i salg og hjelper gjerne biblioteket ditt med å sette sammen tilpassede bok- og temapakker. Ved behov kan vi også skaffe bøker vi ikke har i nettbokhandelen vår på bibsent.no.

Bok- og temapakker

 

Vi setter gjerne sammen individuelle bok- og temapakker som er tilpasset ditt biblioteks behov. Har biblioteket fått en ekstrabevilgning til et prosjekt om et bestemt tema? Eller fått i oppdrag å kjøpe inn nye spanske, franske og tyske bøker for en bestemt målgruppe? Er det penger igjen på budsjettet og akutt mangel på engelsk lettlest? Skal du handle inn e-bøker og lydbøker og trenger hjelp? Da kan vi lage et tilbud til en avtalt sum innenfor rammen av bestemte ønsker. Tjenesten er gratis, biblioteket betaler kun for bøkene dere kjøper.

Ta kontakt med kundesenteret vårt og beskriv behovet, så blir du satt i kontakt med den av våre markedskonsulenter som best kan hjelpe deg.

Skaffebøker

 

Du finner flere hundre tusen bøker i nettbokhandelen vår på bibsent.no, men kanskje ikke den du var på jakt etter? Gi oss beskjed om titler du savner, så skal vi prøve å skaffe bøkene. Tjenesten er gratis, biblioteket betaler kun for boka eller bøkene dere kjøper.

Bruk kontaktskjema, velg bestilling, legg inn varenummer/ISBN hvis du kjenner til det. Hvis ikke, bruker du notat-feltet. Bruk også gjerne dette feltet til å fortelle oss om det er en skaffebok og legg evt. ved bilde/fil.

Vil du vite mer om innkjøpshjelp?

 

Ring oss på +47 22 08 39 00 eller send en e-post