Bestillingsfrister for faktura i 2021 er 15. desember for norske bøker i salg og 4. desember for utenlandske bøker i salg og skaffebøker. Ta gjerne kontakt med kundesenteret vårt hvis du har spørsmål.

Trenger du hjelp med bokvalg?

Våre erfarne markedskonsulenter har god oversikt over norske og utenlandske bøker i salg og hjelper gjerne biblioteket ditt med å sette sammen indivuelle bokpakker, for eksempel om spesielle tema, målgrupper eller språk.

Les mer

Inspirasjon

Fotball

Det er få ting her i verden som skaper sterkere følelser en fotball, enten det er glede, frustrasjon eller hissige diskusjoner. Her har vi samlet et knippe bøker for unge og eldre fotballentusiaster.

Et liv på nett

Temaer som digitalisering, sosiale medier og nettvett er svært aktuelle. Her har vi derfor laget en samling bøker som tar for seg disse temaene på ulikt vis. 

Interiør

Nordmenn er verdensmestere på hjemmekos. Ingen andre bruker så mye penger på oppussing som oss. Det mangler heller ikke på lekre bøker å hente inspirasjon fra - her har vi samlet de mest aktuelle titlene på norsk og engelsk.

Finner du ikke det du leter i nettbokhandelen vår?

Vi kan skaffe det meste! Fyll ut skjema og send til oss, så skal vi gjøre vårt beste å skaffe til deg!

Fyll skjemaet her