Herregårdsmat
Omtale
Herregårdene i Østfold ble på 1600-tallet preget av de europeiske renessanseidealer, og tok den nye verdens krydder og råvarer inn i sitt kjøkken. Det går en linje fra den østfoldske herregårdskulturen til vår tids fransk-inspirerte kjøkken. Hellstrøm bidrar med oppskrifter på vår tids herregårdsmat, mens Stubberud ser bakover i Østfolds, og spesielt herregårdsmatens, historie. Med litteraturliste.
Betegnelse: Herregårdene i Østfold ble på 1600-tallet preget av de europeiske renessanseidealer, og tok den nye verdens krydder og råvarer inn i sitt kjøkken. Det går en linje fra den østfoldske herregårdskulturen til vår tids fransk-inspirerte kjøkken. Hellstrøm bidrar med oppskrifter på vår tids herregårdsmat, mens Stubberud ser bakover i Østfolds, og spesielt herregårdsmatens, historie. Med litteraturliste.
Produktinformasjon
- ISBN/Varenr: 9788274120624
- EAN: 82-7412-062-0
- Utgivelsesår: 2004
- Forlag: Valdisholm forlag
- Innbinding: Innbundet
- Språk: Bokmål
- Personer: Hellstrøm, Eyvind, Stubberud, Tore
- Litteraturtype: Faglitteratur
- Emne: Matlaging
- Omfang/format: 224 s.
- Målgruppe: Voksne
- Aldersgrense: 0
- Opplag: 1
- Utgave: 1
- Illustrert: Ja
- Sider: 224