Bagatelle

Utsolgt
Utsolgt
ISBN/Varenr
9788279000969
Inngår i din bokpakke

Omtale

Forfatteren er chef på restauranten Bagatelle i Bygdøy allé i Oslo, og har oppnådd to Michelin-stjerner. Her avslører han noen av sine oppskrifter, basert på det franske kjøkkenet. Oppskriftene er forsøkt forklart trinnvis og med gjøremål i riktig rekkefølge. I tillegg til oppskrifter på forretter, hovedretter og desserter, er det også vinanbefaling til hver rett, noen basisoppskrifter og gjestespill der inviterte gjester kommer med sine oppskrifter. Med en oversikt over forfatterens favorittspisesteder i utlandet og register. Betegnelse: Forfatteren er chef på restauranten Bagatelle i Bygdøy allé i Oslo, og har oppnådd to Michelin-stjerner. Her avslører han noen av sine oppskrifter, basert på det franske kjøkkenet. Oppskriftene er forsøkt forklart trinnvis og med gjøremål i riktig rekkefølge. I tillegg til oppskrifter på forretter, hovedretter og desserter, er det også vinanbefaling til hver rett, noen basisoppskrifter og gjestespill der inviterte gjester kommer med sine oppskrifter. Med en oversikt over forfatterens favorittspisesteder i utlandet og register.
Vis hele omtalen… Vis mindre

Produktinformasjon

  • ISBN/Varenr: 9788279000969
  • Utgivelsesår: 2000
  • Forlag: Pantagruel forlag
  • Innbinding: Innbundet
  • Språk: Engelsk
  • Personer: Hellstrøm, Eyvind, Strand, Ragge
  • Litteraturtype: Faglitteratur
  • Aldersgrense: 0
  • Opplag: 2
  • Utgave: 1
  • Illustrert: Ja
  • Sider: 192