Fiskekokeboka
Omtale
Tom Victor Gausdal og Stian Floer viser i denne boken viser i denne boken at fisk og sjømat er verdens beste hverdagsmat. De lærer oss de beste teknikkene, forteller om de gode råvarene i fiskedisken, og gir tips om tilberedningsmåter, lure knep, smaker og tilbehør til fiskestykket. Her finner vi oppskrifter på blant annet seibiff, fiskekaker, røkt kolje og bergensk fiskesuppe.
Produktinformasjon
- ISBN/Varenr: 9788275474832
- EAN: 978-82-7547-483-2
- Utgivelsesdato: 18.10.2012
- Utgivelsesår: 2012
- Forlag: Forlaget Press
- Innbinding: Innbundet
- Språk: Bokmål
- Personer: Gausdal, Tom Victor, Eriksson, Ingvar, Floer, Stian
- Litteraturtype: Faglitteratur
- Emne: Fiskeretter, matlaging
- Omfang/format: 323 s.
- Målgruppe: Voksne
- Aldersgrense: 0
- Opplag: 1
- Utgave: 1
- Illustrert: Ja
- Sider: 0