Omsorg som arbeid : Kost og ernæring

Midlertidig utsolgt
ISBN/Varenr
9788250814608
Inngår i din bokpakke

Omtale

Boka inngår i serien "Omsorg som arbeid" for VKI Omsorgsfag og dekker modul 1. Denne boka tar for seg ernæringslære i praksis. Viktige emner er matstell i forhold til barn, eldre, rusmisbrukere, psykisk utviklingshemmede og andre med spesielle behov. Den siste delen av boka omhandler bruk av hjelpemidler og kosthold ved sykdom. Betegnelse: Boka er skrevet for omsorgsarbeiderutdanningen på VK1, og bygger på de grunnleggende kunnskapene om kost og ernæring fra grunnkurset i helse- og sosialfag. Boka er delt i tre. Første del inneholder et oversyn over det å arbeide med mat for andre innenfor helse- og sosialtjenesten. I den andre delen ser en på hvordan arbeid med mat konkret går inn i de ulike tjenestene. Tredje del handler om næringsmiddellovgivningen og hjelpemiddel og spesialkost som kan være aktuelle for de brukergruppene omsorgsarbeideren kan komme i kontakt med. Har oppgaver, ordforklaringer og stikkordliste.
Vis hele omtalen… Vis mindre

Produktinformasjon

  • ISBN/Varenr: 9788250814608
  • EAN: 82-508-1460-6
  • Utgivelsesår: 1995
  • Forlag: Cappelen Damm
  • Innbinding: Heftet
  • Språk: Bokmål
  • Personer: Thommessen, Maria, Elvbakken, Kari Tove
  • Litteraturtype: Faglitteratur
  • Form: Lærebøker
  • Omfang/format: 170 s.
  • Målgruppe: Voksne
  • Aldersgrense: 0
  • Opplag: 7
  • Utgave: 1
  • Illustrert: Ja
  • Sider: 170