Uten melk : frisk med lavkarbo
Omtale
Boken er laget for dem som vil spise lavkarbomat, men som ikke tåler melk. Den inneholder oppskrifter på kjøtt- og fiskeretter, bakst, omelett og salater, supper og tilbehør uten melkeprodukter - og naturligvis uten sukker og mel. Oppskrifter på sauser og dressinger får du også. Forfatterne forklarer grundig hvordan du går fram for å få den gode smaken selv om du må utelate melk. Hun opplyser om: laktoseintoleranse, melkeproteinintoleranse og melkeallergi, de ulike ingredienser som brukes i oppskriftene, gluten- og melkefri handleliste, hva du bør se etter når du leser matvarers ingredienslister, gode melkeerstatninger, smarte mattips for travle dager, når du er i selskap og på reisefot.
Produktinformasjon
- ISBN/Varenr: 9788202402396
- EAN: 978-82-02-40239-6
- Utgivelsesdato: 31.01.2013
- Utgivelsesår: 2013
- Forlag: Cappelen Damm
- Innbinding: Innbundet
- Språk: Bokmål
- Personer: Hexeberg, Sofie, Berg-Hansen, Tine, Grande, Solveig
- Litteraturtype: Faglitteratur
- Emne: Melkefri kost, matlaging, Lavkarbodietter
- Omfang/format: 111 s.
- Målgruppe: Voksne
- Aldersgrense: 0
- Opplag: 2
- Utgave: 1
- Illustrert: Ja
- Sider: 111