Teknikker

Utløp
Teknikker
Teknikker
Utsolgt
ISBN/Varenr
9788202392857
Inngår i din bokpakke

Omtale

Få hjelp til å løse kokekunstens små og store utfordringer. Gjennom 200 tips og oppskrifter vises klassiske og moderne teknikker som du trenger hver gang du lager mat. Andreas Viestad benytter matvitenskap for å finne fram til nyttige triks og gode forklaringer på matlagingens mysterier. Hvordan hakke løk uten å gråte? Hvorfor blir potetmosen av og til seig? Hvordan få en perfekt stekt biff? Hva er hemmeligheten bak en saus som ikke skiller seg? Her finner du alt du burde kunne om mat, men ikke våget å spørre om. Boka er breddfull av informasjon du blir klokere av, og har mer enn 200 tips og oppskrifter du blir mett av. Alle bildene er tatt av den anerkjente fotografen Mette Randem. Betegnelse: Boka gir en introduksjon til de viktigste teknikkene du bør kjenne til på kjøkkenet, fra å få vann til å koke, til å lage emulsjonssauser og hvordan du kan rense en nytrukket fisk. Den beskriver prosessene steg for steg og inneholder oppskrifter på retter med fisk, skalldyr, kjøtt og fugl, sauser, kraft og grønnsakretter. Har litteraturliste og register.
Vis hele omtalen… Vis mindre

Produktinformasjon

  • ISBN/Varenr: 9788202392857
  • EAN: 978-82-02-39285-7
  • Utgivelsesdato: 21.08.2012
  • Utgivelsesår: 2012
  • Forlag: Cappelen Damm
  • Innbinding: Innbundet
  • Språk: Bokmål
  • Personer: Viestad, Andreas
  • Litteraturtype: Faglitteratur
  • Emne: Matlaging, Teknikker
  • Omfang/format: 244 s.
  • Målgruppe: Voksne
  • Aldersgrense: 0
  • Opplag: 1
  • Utgave: 1
  • Illustrert: Ja
  • Sider: 244