Gårdsmat fra hjertet av Norge

Gårdsmat fra hjertet av Norge
Gårdsmat fra hjertet av Norge
I salg
ISBN/Varenr
9788202640699
Inngår i din bokpakke

Omtale

Dette er en kokebok med fokus på tradisjonelle matretter med kort vei fra jord til bord. Boka er delt inn i kapitler som forretter, kjøtt, fisk, og dessert, men har også et kapittel dedikert til oppskrifter basert på korn. Kjøttkapittelet fokuserer på betydningen av å bruke alle deler av dyret når en skal lage mat og tilbyr blant annet oppskrifter på helgemiddager av vilt. Fiskekapittelet trekker frem innlandsfisk som en glemt skatt. I tillegg til de tradisjonelle matoppskriftene har forfatterne også utarbeidet nye retter laget med norske råvarer. Omtalen er utarbeidet av BS.
Vis hele omtalen… Vis mindre

Produktinformasjon

  • ISBN/Varenr: 9788202640699
  • EAN: 978-82-02-64069-9
  • Utgivelsesdato: 24.08.2020
  • Utgivelsesår: 2020
  • Forlag: Cappelen Damm
  • Innbinding: Innbundet
  • Språk: Bokmål
  • Personer: Viestad, Andreas, Randem, Mette, Sveinsen, Charlotte Holberg
  • Litteraturtype: Faglitteratur
  • Emne: Matlaging
  • Sjanger: Kokebøker
  • Omfang/format: 269 sider
  • Målgruppe: Voksne
  • Aldersgrense: 0
  • Opplag: 2
  • Utgave: 1
  • Illustrert: Ja
  • Sider: 269