Hvordan koke vann : alt du burde kunne om mat, men ikke våget å spørre om

Utsolgt
Hvordan koke vann : alt du burde kunne om mat, men ikke våget å spørre om
Hvordan koke vann : alt du burde kunne om mat, men ikke våget å spørre om
Erstattet av nytt produkt
ISBN/Varenr
9788202243180
Inngår i din bokpakke

Omtale

Dagbladets matjournalist Andreas Viestad svarer i denne boken på en del grunnleggende spørsmål om matlaging. Hvis det finnes en grunn til at noe gjøres på en spesiell måte eller hva det er som skjer, forklarer Viestad det her. Vet du for eksempel hvordan man hakker løk uten å gråte, hvorfor fisk ikke skal koke og hvorfor potetmosen kan bli seig? I tillegg til å fungere som en referansebok innen matkunnskap inneholder boken en rekke oppskrifter og tips for tilbereding av fisk og skalldyr, kjøtt, fugl, sauser og krafter og grønnsaker. Ib. 2005. Forhåndsomtale.
Vis hele omtalen… Vis mindre

Produktinformasjon

  • ISBN/Varenr: 9788202243180
  • EAN: 82-02-24318-1
  • Utgivelsesår: 2005
  • Forlag: Cappelen Damm
  • Innbinding: Innbundet
  • Språk: Bokmål
  • Personer: Viestad, Andreas, Randem, Mette
  • Litteraturtype: Faglitteratur
  • Emne: Matlaging
  • Omfang/format: 267 s.
  • Målgruppe: Voksne
  • Aldersgrense: 0
  • Opplag: 2
  • Utgave: 1
  • Illustrert: Ja
  • Sider: 267