Norsk mat uten grenser : fra tradisjonsrik norsk hverdagsmat til kokekunst i verdenseliten

Utsolgt
Utsolgt
ISBN/Varenr
9788200036050
Inngår i din bokpakke

Omtale

Dette er en kokebok som spenner fra tradisjonsrik norsk hverdagskost til kokekunst i den gastronomiske verdenseliten. oppskrifter på noe godt til kaffen og til aperitffen. Familien til Harald Osa stammer fra Jæren og Helgelandskysten, og i boka bidrar hans mor med bakst og tradisjonelle norske retter. Betegnelse: Dette er en kokebok som spenner fra tradisjonsrik norsk hverdagskost til kokekunst i den gastronomiske verdenseliten. oppskrifter på noe godt til kaffen og til aperitffen. Familien til Harald Osa stammer fra Jæren og Helgelandskysten, og i boka bidrar hans mor med bakst og tradisjonelle norske retter.
Vis hele omtalen… Vis mindre

Produktinformasjon

  • ISBN/Varenr: 9788200036050
  • EAN: 82-00-03605-7
  • Utgivelsesår: 1988
  • Forlag: Universitetsforlaget
  • Innbinding: Innbundet
  • Språk: Bokmål
  • Personer: Osa, Harald, Wilson, Bengt
  • Litteraturtype: Faglitteratur
  • Omfang/format: 143 s.
  • Aldersgrense: 0
  • Opplag: 1
  • Utgave: 1
  • Illustrert: Ja
  • Sider: 143