Harald Osa i Schønberg Erkens kjøkken

Utsolgt
Harald Osa i Schønberg Erkens kjøkken
Harald Osa i Schønberg Erkens kjøkken
Utsolgt
ISBN/Varenr
9788276940879
Inngår i din bokpakke

Omtale

Dette er både en oppskriftsbok og en kulturhistorie. Henriette Caroline Schønberg Erken (1866-1953) er et legendarisk navn i norsk matkultur. Hun formidlet og utviklet tradisjonene våre og utga et tyvetalls kokebøker for hjem og skole. Mest kjent er "Stor kokebok" fra 1914, den kom i nitten opplag og nye utgaver frem til 1952. Matvaner, råvaretilgang og kjøkkenutstyr har endret seg ? men kvaliteten i Schønberg Erkens mat består. Harald Osa har valgt ut omkring 125 av hennes oppskrifter og gir råd om tilrettelegging for et moderne kjøkken. Boken bringer også et innblikk i norsk husstell anno 1914 med originale oppskrifter fra den gang ? noen er eksotisk i dag. Osa har en rekke år vært med på det norske kokkelandslaget og er bl.a. kjent gjennom programmer i NRK 1. En av Norges ledende vineksperter, Per Mæleng, gir råd om valg av vin. Boken er gjennomillustrert med fargefotografier. Har stikkordregister.
Vis hele omtalen… Vis mindre

Produktinformasjon

  • ISBN/Varenr: 9788276940879
  • EAN: 82-7694-087-0
  • Utgivelsesår: 2002
  • Forlag: Andresen & Butenschøn
  • Innbinding: Innbundet
  • Språk: Bokmål
  • Personer: Osa, Harald, Erken, Henriette Schønberg
  • Litteraturtype: Faglitteratur
  • Emne: Matlaging
  • Omfang/format: 247 s.
  • Målgruppe: Voksne
  • Aldersgrense: 0
  • Opplag: 2
  • Utgave: 1
  • Illustrert: Ja
  • Sider: 247