Norsk mat

Utsolgt
Norsk mat
Norsk mat
Erstattet av nytt produkt
ISBN/Varenr
9788202287412
Inngår i din bokpakke

Omtale

I denne boken presenterer Andreas Viestad den maten han forbinder som svært typisk norsk og viser hvordan man med enkle grep kan servere den samme råvaren på en helt annen og ny måte. Leseren inviteres altså til å følge norske mattradisjoner med retter av norske råvarer, samtidig som man får inspirasjon til å oppdage nye smaker. Andreas Viestad er kjent for oppskrifter som er enkle å gjennomføre og har utgitt flere kokebøker.
Vis hele omtalen… Vis mindre

Produktinformasjon

  • ISBN/Varenr: 9788202287412
  • EAN: 978-82-02-28741-2
  • Utgivelsesdato: 26.09.2008
  • Utgivelsesår: 2008
  • Forlag: Cappelen Damm
  • Innbinding: Innbundet
  • Språk: Bokmål
  • Personer: Viestad, Andreas, Randem, Mette
  • Litteraturtype: Faglitteratur
  • Emne: Matlaging, Norge
  • Omfang/format: 247 s.
  • Målgruppe: Voksne
  • Aldersgrense: 0
  • Opplag: 2
  • Utgave: 1
  • Illustrert: Ja
  • Sider: 247