Morten Schakenda om boller, brød og tilfeldigheter fra Bakeriet i Lom

Utsolgt
Morten Schakenda om boller, brød og tilfeldigheter fra Bakeriet i Lom
Morten Schakenda om boller, brød og tilfeldigheter fra Bakeriet i Lom
Utsolgt
ISBN/Varenr
9788203237157
Inngår i din bokpakke

Omtale

I denne boken byr mesterkokk Morten Schakenda på seg selv, sin suksess, sine historier og sine beste oppskrifter. Han sluttet i jobben og ble baker i Lom – et bakeri som nå har leveranser til hele landet. I følge forlaget er dette en utradisjonell bakebok, som også handler om å ta viktige veivalg i livet og lykkes. I tillegg får leseren praktiske kunnskaper om ulike brødtyper og annen brødbakst og oppskrifter som alle kan få til hjemme på kjøkkenet.
Vis hele omtalen… Vis mindre

Produktinformasjon

  • ISBN/Varenr: 9788203237157
  • EAN: 978-82-03-23715-7
  • Utgivelsesdato: 14.09.2009
  • Utgivelsesår: 2009
  • Forlag: Aschehoug
  • Innbinding: Innbundet
  • Språk: Bokmål
  • Personer: Rørdam, John, Rødahl, Pål, Schakenda, Morten
  • Litteraturtype: Faglitteratur
  • Emne: Baking, Bakeriet i Lom
  • Omfang/format: 192 s.
  • Målgruppe: Voksne
  • Aldersgrense: 0
  • Opplag: 12
  • Utgave: 1
  • Illustrert: Ja
  • Sider: 192