Morten Schakenda om boller, brød og tilfeldigheter fra Bakeriet i Lom
Omtale
I denne boken byr mesterkokk Morten Schakenda på seg selv, sin suksess, sine historier og sine beste oppskrifter. Han sluttet i jobben og ble baker i Lom – et bakeri som nå har leveranser til hele landet. I følge forlaget er dette en utradisjonell bakebok, som også handler om å ta viktige veivalg i livet og lykkes. I tillegg får leseren praktiske kunnskaper om ulike brødtyper og annen brødbakst og oppskrifter som alle kan få til hjemme på kjøkkenet.
Produktinformasjon
- ISBN/Varenr: 9788203237157
- EAN: 978-82-03-23715-7
- Utgivelsesdato: 14.09.2009
- Utgivelsesår: 2009
- Forlag: Aschehoug
- Innbinding: Innbundet
- Språk: Bokmål
- Personer: Rørdam, John, Rødahl, Pål, Schakenda, Morten
- Litteraturtype: Faglitteratur
- Emne: Baking, Bakeriet i Lom
- Omfang/format: 192 s.
- Målgruppe: Voksne
- Aldersgrense: 0
- Opplag: 12
- Utgave: 1
- Illustrert: Ja
- Sider: 192