Litt kjøtt, mer fisk, mest grønt : en fleksitarianers bekjennelser
Omtale
Fleksitarianere spiser hovedsakelig mat som består av grønnsaker. De bruker lite kjøtt, litt mer fisk, men kun som tilbehør. Forfatteren vokste opp med dette kostholdet. I denne boken viser hun hvordan man lager mat der grønnsaker, belgfrukter, nøtter og bær er hovedingredienser og kjøtt og fisk blir brukt til å krydre rettene. Her lærer man å bruke belgfrukter og kikerter og andre mettende grønnsaker på en ny måte. Omtalen er utarbeidet av BS.
Produktinformasjon
- ISBN/Varenr: 9788205564626
- EAN: 978-82-05-56462-6
- Utgivelsesdato: 27.12.2021
- Utgivelsesår: 2022
- Forlag: Gyldendal
- Innbinding: Heftet
- Språk: Bokmål
- Personer: Bouhlou, Aicha
- Litteraturtype: Faglitteratur
- Emne: Grønnsaker, matlaging
- Sjanger: Kokebøker
- Omfang/format: 300 sider
- Målgruppe: Voksne
- Aldersgrense: 0
- Opplag: 1
- Utgave: 2
- Illustrert: Ja
- Sider: 300