Grunnleggende ernæringslære

Utsolgt
Grunnleggende ernæringslære
Grunnleggende ernæringslære
Erstattet av nytt produkt
ISBN/Varenr
9788205426566
Inngår i din bokpakke

Omtale

Grunnleggende ernæringslære er nå oppdatert med særlig vekt på samspillet mellom kosthold og fysisk aktivitet. Grunnleggende ernæringslære gir en omfattende innføring i fagområdet ernæring og er oppdatert på sentrale områder innenfor nyere forskning. Det er lagt særlig vekt på betydningen av samspillet mellom kosthold og fysisk aktivitet for god helse. Boka er også tilpasset norske forhold, blant annet med norske næringsstoffsanbefalinger. Den henvender seg til en bred gruppe av studenter innen universitets- og høyskolesektoren, blant annet i medisin, ernæring, idrettsfag, fysioterapi og andre studentkategorier innen forebyggende og helsefremmende fagområder. Boka gir også et godt grunnlag for videre studier innen mer spesialiserte og tilgrensende områder som klinisk ernæring, samfunnsernæring og næringsmiddelteknologi. Betegnelse: Denne boken gir en innføring i fagområdet ernæring og er oppdatert på sentrale områder innenfor nyere forskning. Det er lagt særlig vekt på betydningen av samspillet mellom kosthold og fysisk aktivitet for god helse. Boken er også tilpasset norske forhold, blant annet med norske næringsstoffanbefalinger. Har stikkordregister.
Vis hele omtalen… Vis mindre

Produktinformasjon

  • ISBN/Varenr: 9788205426566
  • EAN: 978-82-05-42656-6
  • Utgivelsesdato: 25.06.2012
  • Utgivelsesår: 2012
  • Forlag: Gyldendal
  • Innbinding: Innbundet
  • Språk: Bokmål
  • Personer: Pedersen, Jan I.
  • Litteraturtype: Faglitteratur
  • Emne: Ernæring, kosthold
  • Omfang/format: 460 s.
  • Målgruppe: Voksne
  • Aldersgrense: 0
  • Opplag: 3
  • Utgave: 2
  • Illustrert: Ja
  • Sider: 460