Ekte mat

Utsolgt
Erstattet av nytt produkt
ISBN/Varenr
9788202331986
Inngår i din bokpakke

Omtale

Andreas Viestad er matjournalist i Dagbladet og har gitt ut flere kokebøker tidligere. For Viestad handler ekte mat mye om nytelse. Mat som får oss til å kjenne glede og velvære. For at maten skal være ekte, må den ha en historie, et opphav. Vet vi noe om maten, blir det lettere å tilberede den mener han. Har vi vært med på å gjøre noe ekstra for måltidet vi spiser, det være seg å dyrke noe i hagen, i balkongkassen eller på verandaen, eller sanke noe av det som finnes i naturen rundt oss, har vi skapt ekstra stor glede rundt bordet. Oppskriftene skal være enkle å lage.
Vis hele omtalen… Vis mindre

Produktinformasjon

  • ISBN/Varenr: 9788202331986
  • EAN: 978-82-02-33198-6
  • Utgivelsesdato: 18.10.2010
  • Utgivelsesår: 2010
  • Forlag: Cappelen Damm
  • Innbinding: Innbundet
  • Språk: Bokmål
  • Personer: Viestad, Andreas, Randem, Mette
  • Litteraturtype: Faglitteratur
  • Emne: Matlaging
  • Omfang/format: 510 s.
  • Målgruppe: Voksne
  • Aldersgrense: 0
  • Opplag: 3
  • Utgave: 1
  • Illustrert: Ja
  • Sider: 510