Suppe
Omtale
Boken inneholder 80 oppskrifter på alt fra forrettsupper, middagssupper og dessertsupper til asiatiske supper, norske bonde- og fiskesupper, kjøttsupper og grønnsaksupper. Den gir tips og knep i forbindelse med råvarer og preparering, og kraften er også behandlet. Har oppskriftregister.
Betegnelse: Boken inneholder 80 oppskrifter på alt fra forrettsupper, middagssupper og dessertsupper til asiatiske supper, norske bonde- og fiskesupper, kjøttsupper og grønnsaksupper. Den gir tips og knep i forbindelse med råvarer og preparering, og kraften er også behandlet. Har oppskriftregister.
Produktinformasjon
- ISBN/Varenr: 9788203227745
- EAN: 82-03-22774-0
- Utgivelsesår: 2002
- Forlag: Aschehoug
- Innbinding: Heftet
- Serie: Aschehoug kjøkken
- Språk: Bokmål
- Personer: Horne, Thomas
- Litteraturtype: Faglitteratur
- Emne: Supper, matlaging
- Omfang/format: 155 s.
- Målgruppe: Voksne
- Aldersgrense: 0
- Opplag: 1
- Utgave: 1
- Illustrert: Ja
- Sider: 155