Menyer fra Annen Etage : en kokebok i stjerneklassen

Utsolgt
Utsolgt
ISBN/Varenr
9788203159503
Inngår i din bokpakke

Omtale

Mona Levin forteller om familien som i tre generasjoner har eiet og drevet Continental med den eksklusive restauranten, om kunstnere og åndsarbeidere som har besøkt stedet, og om inspirasjonen fra det franske kjøkken. Hoveddelen av boken utgjøres av 160 oppskrifter fra Annen Etages berømte kjøkken. Disse anretter Mona Levin i samarbeid med tidligere kjøkkensjef Willy Wyssenbach. For eksempel en hel piggvar i burgunder, andebryst og andelever i to olivensauser og fasan i kremsaus. Men her finnes også enklere oppskrifter - alle svært smakfulle. Betegnelse: Mona Levin forteller om familien som i tre generasjoner har eiet og drevet Continental med den eksklusive restauranten, om kunstnere og åndsarbeidere som har besøkt stedet, og om inspirasjonen fra det franske kjøkken. Hoveddelen av boken utgjøres av 160 oppskrifter fra Annen Etages berømte kjøkken. Disse anretter Mona Levin i samarbeid med tidligere kjøkkensjef Willy Wyssenbach. For eksempel en hel piggvar i burgunder, andebryst og andelever i to olivensauser og fasan i kremsaus. Men her finnes også enklere oppskrifter - alle svært smakfulle.
Vis hele omtalen… Vis mindre

Produktinformasjon

  • ISBN/Varenr: 9788203159503
  • Utgivelsesår: 1990
  • Forlag: Aschehoug
  • Innbinding: Innbundet
  • Språk: Bokmål
  • Personer: Levin, Mona, Wyssenbach, Willy
  • Litteraturtype: Faglitteratur
  • Målgruppe: Voksne
  • Aldersgrense: 0
  • Opplag: 1
  • Utgave: 1
  • Illustrert: Nei
  • Sider: 164