Mat på tur
Omtale
Håndbok. Turmaten smaker best når den tilberedes under åpen himmel. I denne boken gir kokken Helge Hagen råd om alt fra forberedelser, råvarer og utstyr til tilrigging og servering av det ferdige måltidet. Han gir oppskrifter på retter tilberedt i wok, på bål, i glørne og på primus, laget av medbragte ingredienser, fangst og råvarer fra naturens eget spiskammer. Kun enkle grep skal til for å gjøre maten til turens velsmakende høydepunkt. Boken er gjennomillustrert med fargefotografier.
Produktinformasjon
- ISBN/Varenr: 9788276833676
- Utgivelsesår: 2005
- Forlag: Boksenteret
- Innbinding: Heftet
- Serie: Turhåndbok
- Språk: Bokmål
- Personer: Hagen, Helge
- Litteraturtype: Faglitteratur
- Emne: Utendørs matlaging
- Omfang/format: 120 s.
- Målgruppe: Voksne
- Aldersgrense: 0
- Opplag: 1
- Utgave: 1
- Illustrert: Ja
- Sider: 120