Mat på tur

Utsolgt
Mat på tur
Mat på tur
Utsolgt
ISBN/Varenr
9788276833676
Inngår i din bokpakke

Omtale

Håndbok. Turmaten smaker best når den tilberedes under åpen himmel. I denne boken gir kokken Helge Hagen råd om alt fra forberedelser, råvarer og utstyr til tilrigging og servering av det ferdige måltidet. Han gir oppskrifter på retter tilberedt i wok, på bål, i glørne og på primus, laget av medbragte ingredienser, fangst og råvarer fra naturens eget spiskammer. Kun enkle grep skal til for å gjøre maten til turens velsmakende høydepunkt. Boken er gjennomillustrert med fargefotografier.
Vis hele omtalen… Vis mindre

Produktinformasjon

  • ISBN/Varenr: 9788276833676
  • Utgivelsesår: 2005
  • Forlag: Boksenteret
  • Innbinding: Heftet
  • Serie: Turhåndbok
  • Språk: Bokmål
  • Personer: Hagen, Helge
  • Litteraturtype: Faglitteratur
  • Emne: Utendørs matlaging
  • Omfang/format: 120 s.
  • Målgruppe: Voksne
  • Aldersgrense: 0
  • Opplag: 1
  • Utgave: 1
  • Illustrert: Ja
  • Sider: 120