Mat, menneske og evolusjon

Utsolgt
Mat, menneske og evolusjon
Mat, menneske og evolusjon
Utsolgt
ISBN/Varenr
9788205365339
Inngår i din bokpakke

Omtale

Alle er enige om at kostholdet er viktig for at vi skal holde oss friske og ha overskudd, men hva bør vi spise? Boken presenterer grunnlinjen i denne debatten. For å finne ut hva som er naturlig mat for menneskene, må vi se på hva menneskene har spist gjennom hundretusener av år, før jordbruksrevolusjonen. Det er dette kostholdet vi kan forvente å være best tilpasset. Det er stor variasjon i kostholdet hos våre forgjengere, men det som er felles er at maten kom fra fangst og sanking. I dag er utfordringen i hvor stor grad moderne mennesker tåler et høyt inntak av kornprodukter, kumelk, hvitt sukker og industrielt bearbeidet mat.
Vis hele omtalen… Vis mindre

Produktinformasjon

  • ISBN/Varenr: 9788205365339
  • EAN: 82-05-36533-4
  • Utgivelsesår: 2006
  • Forlag: Gyldendal
  • Innbinding: Heftet
  • Språk: Bokmål
  • Personer: Mysterud, Iver
  • Litteraturtype: Faglitteratur
  • Emne: Ernæring, kosthold
  • Omfang/format: 112 s.
  • Målgruppe: Voksne
  • Aldersgrense: 0
  • Opplag: 3
  • Utgave: 1
  • Illustrert: Ja
  • Sider: 112