Kjøtt : en komplett guide
Omtale
Oslos eneste gjenværende slaktebutikk med pølsemakeri, Strøm-Larsen, feirer
100 årsjubiléet ved å dele sine hemmeligheter med leserne. Kokeboka Kjøtt er
en idésprøyte av en bok! Det er ikke bare én måte å lage en rett på,
oppskriftene er spekket med tips om hva og hvordan du kan gjøre ting
annerledes. Her er oppskrifter til hverdags og fest; salater, småretter,
supper, hovedretter og desserter. Festmaten serveres av kjøkkensjefene fra
de fem restaurantene; Restaurant Victor, Le Canard, Matfinken, Vitis
Vinifera og Touch of France. Til hver festmeny og hovedrett følger gode
vinråd. Strøm-Lasrsen guider deg frem til det beste kjøttet. Forteller
hvorfor det er best og hvordan du bør behandle og tilberede det. I tillegg
får du et hav av marinade- og sauseforslag, og annet godt tilbehør. Kos deg
blant ca. 300 oppskrifter.
Betegnelse: Boka gir deg tips om alternative måter å lage en rett på. Du finner oppskrifter både til hverdags og fest; salater, småretter, supper, hovedretter og desserter. Festmaten serveres av kjøkkensjefene dra de fem restaurantene: Restaurant Victorm La Canard, Matfinken, Vitis Vinifera og A Touch of France. Til hver festmeny og hovedrett følger vinråd. Har register.
Produktinformasjon
- ISBN/Varenr: 9788281030077
- EAN: 978-82-8103-007-7
- Utgivelsesår: 2004
- Forlag: Fortellerforlaget
- Innbinding: Innbundet
- Språk: Bokmål
- Personer: Valgermo, Finn
- Litteraturtype: Faglitteratur
- Omfang/format: 279 sider
- Målgruppe: Voksne
- Aldersgrense: 0
- Opplag: 1
- Utgave: 1
- Illustrert: Nei
- Sider: 279