Kjøtt : en komplett guide

Utsolgt
Utsolgt
ISBN/Varenr
9788281030077
Inngår i din bokpakke

Omtale

Oslos eneste gjenværende slaktebutikk med pølsemakeri, Strøm-Larsen, feirer 100 årsjubiléet ved å dele sine hemmeligheter med leserne. Kokeboka Kjøtt er en idésprøyte av en bok! Det er ikke bare én måte å lage en rett på, oppskriftene er spekket med tips om hva og hvordan du kan gjøre ting annerledes. Her er oppskrifter til hverdags og fest; salater, småretter, supper, hovedretter og desserter. Festmaten serveres av kjøkkensjefene fra de fem restaurantene; Restaurant Victor, Le Canard, Matfinken, Vitis Vinifera og Touch of France. Til hver festmeny og hovedrett følger gode vinråd. Strøm-Lasrsen guider deg frem til det beste kjøttet. Forteller hvorfor det er best og hvordan du bør behandle og tilberede det. I tillegg får du et hav av marinade- og sauseforslag, og annet godt tilbehør. Kos deg blant ca. 300 oppskrifter. Betegnelse: Boka gir deg tips om alternative måter å lage en rett på. Du finner oppskrifter både til hverdags og fest; salater, småretter, supper, hovedretter og desserter. Festmaten serveres av kjøkkensjefene dra de fem restaurantene: Restaurant Victorm La Canard, Matfinken, Vitis Vinifera og A Touch of France. Til hver festmeny og hovedrett følger vinråd. Har register.
Vis hele omtalen… Vis mindre

Produktinformasjon

  • ISBN/Varenr: 9788281030077
  • EAN: 978-82-8103-007-7
  • Utgivelsesår: 2004
  • Forlag: Fortellerforlaget
  • Innbinding: Innbundet
  • Språk: Bokmål
  • Personer: Valgermo, Finn
  • Litteraturtype: Faglitteratur
  • Omfang/format: 279 sider
  • Målgruppe: Voksne
  • Aldersgrense: 0
  • Opplag: 1
  • Utgave: 1
  • Illustrert: Nei
  • Sider: 279