Kjøkkenfavoritter : bokpakke 1-4

Utsolgt
Utsolgt
ISBN/Varenr
9788231605058
Inngår i din bokpakke

Omtale

Chili: Oppskriftene i denne boka viser hvordan chili brukes i matlaging fra Marokko til Singapore. Den har bl.a. oppskrifter på guacamole, chili con carne, thaigryte og vodka chili. Hvitløk: Hvitløk : lekre retter med hvitløk til enhver anledning. Tomat: Boka inneholder oppskrifter fra alle verdenshjørner der tomater er en viktig ingrediens. Den har oppskrifter på både supper, pastaretter, kjøtt- og fiskeretter og grønnsakretter. Sopp: Boka inneholder oppskrifter fra alle verdenshjørner der både fersk og tørket sopp er en viktig ingrediens. Den har oppskrifter på bl.a. forskjellige soppsupper, salater, pizza og risotto. Betegnelse: Chili: Oppskriftene i denne boka viser hvordan chili brukes i matlaging fra Marokko til Singapore. Den har bl.a. oppskrifter på guacamole, chili con carne, thaigryte og vodka chili. Hvitløk: Hvitløk : lekre retter med hvitløk til enhver anledning. Tomat: Boka inneholder oppskrifter fra alle verdenshjørner der tomater er en viktig ingrediens. Den har oppskrifter på både supper, pastaretter, kjøtt- og fiskeretter og grønnsakretter. Sopp: Boka inneholder oppskrifter fra alle verdenshjørner der både fersk og tørket sopp er en viktig ingrediens. Den har oppskrifter på bl.a. forskjellige soppsupper, salater, pizza og risotto.
Vis hele omtalen… Vis mindre

Produktinformasjon

  • ISBN/Varenr: 9788231605058
  • Utgivelsesdato: 01.01.2013
  • Utgivelsesår: 2009
  • Forlag: Spektrum forlag
  • Innbinding: Innbundet
  • Serie: Ingredienser
  • Språk: Bokmål
  • Personer: Doeser, Linda, Erichsen, Dorthe, Frydenlund, Hege, Mackley, Lesley, Thomas, Karen, Williams, Judy
  • Litteraturtype: Faglitteratur
  • Originaltittel: Chilli : a fiery feast of red-hot recipes ; Garlic : a sumpt
  • Aldersgrense: 0
  • Opplag: 1
  • Utgave: 1
  • Illustrert: Ja
  • Sider: 0