Hygiene i praksis for kokkar og servitørar
Omtale
Boka knytter hygieniske retningslinjer til kokkens og servitørens arbeidsdag og ser på hvilke konsekvenser brudd på hygieneforskriften kan ha for økonomi og helse. Stoffet knyttes mot mikroorganismenes livsvilkår til det praktiske på kjøkkenet og i spisesalen. Enkle mikrobiologiske prøver beskrives i boka, slik at bedriften selv kan kontrollere om hygienen er forskriftsmessig.
Betegnelse: Boka knytter hygieniske retningslinjer til kokkens og servitørens arbeidsdag og ser på hvilke konsekvenser brudd på hygieneforskriften kan ha for økonomi og helse. Stoffet knyttes mot mikroorganismenes livsvilkår til det praktiske på kjøkkenet og i spisesalen. Enkle mikrobiologiske prøver beskrives i boka, slik at bedriften selv kan kontrollere om hygienen er forskriftsmessig.
Produktinformasjon
- ISBN/Varenr: 9788200415053
- Utgivelsesår: 1995
- Forlag: Universitetsforlaget
- Innbinding: Heftet
- Språk: Nynorsk
- Personer: Furset, Bjørn Tore, Gran, Hanne Marit, Jessen, Karin, Ormsettrø, Stein Ivar
- Litteraturtype: Faglitteratur
- Målgruppe: Voksne
- Aldersgrense: 0
- Opplag: 1
- Utgave: 1
- Illustrert: Ja
- Sider: 110