Glutenfri : pizza, pasta, paier og mye mer

Utsolgt
Utsolgt
ISBN/Varenr
9788202552534
Inngår i din bokpakke

Omtale

Flere og flere velger å spise glutenfritt, enten på grunn av allergi, intoleranse eller andre årsaker. Denne boken inneholder oppskrifter på pasta- og nudelretter, pizza, paier, burgere, samt mer eksotisk mat som empanadas, dumplings og indisk pakora. Mange av rettene er tilpasset vegetarianere og veganere. Boken inneholder også en oversikt over glutenfrie melsorter og andre produkter, samt tips om hvordan man lykkes med matlaging uten gluten. Omtalen er utarbeidet av BS.
Vis hele omtalen… Vis mindre

Produktinformasjon

  • ISBN/Varenr: 9788202552534
  • EAN: 978-82-02-55253-4
  • Utgivelsesdato: 21.08.2017
  • Utgivelsesår: 2017
  • Forlag: Cappelen Damm
  • Innbinding: Innbundet
  • Språk: Bokmål
  • Personer: Hovenäs, Susanne, Gunnarsson, Nilla, Hildén Smith, Eva, Høydalsnes, Ann
  • Litteraturtype: Faglitteratur
  • Emne: Glutenfri kost, matlaging
  • Sjanger: Kokebøker
  • Omfang/format: 122 s.
  • Målgruppe: Voksne
  • Originaltittel: Laga glutenfritt
  • Aldersgrense: 0
  • Opplag: 1
  • Utgave: 1
  • Illustrert: Ja
  • Sider: 125