LavFODMAP : god mat for sensitive mager
Omtale
FODMAP er en fellesbetegnelse for en gruppe vanskelig fordøyelige karbohydrater: fermenterbare oligosakkarider, disakkarider, monosakkarider og polyoler. For mange som sliter med sensitiv mage (irritabel tarm) kan det å unngå matvarer med disse karbohydratene være til hjelp. Denne boken inneholder 80 oppskrifter som følger FODMAP-dietten: middager, desserter, sauser, tilbehør og kaker som kan hjelpe mot urolig mage.
Produktinformasjon
- ISBN/Varenr: 9788203295317
- EAN: 978-82-03-29531-7
- Utgivelsesdato: 02.01.2015
- Utgivelsesår: 2015
- Forlag: Aschehoug
- Innbinding: Innbundet
- Språk: Bokmål
- Personer: Ågotnes, Cecilie Hauge, Eide, Christin
- Litteraturtype: Faglitteratur
- Emne: LavFODMAP-dietten, matlaging
- Sjanger: Kokebøker
- Omfang/format: 175 s.
- Målgruppe: Voksne
- Aldersgrense: 0
- Opplag: 5
- Utgave: 1
- Illustrert: Ja
- Sider: 175