LavFODMAP : god mat for sensitive mager

Utsolgt
LavFODMAP : god mat for sensitive mager
LavFODMAP : god mat for sensitive mager
Utsolgt
ISBN/Varenr
9788203295317
Inngår i din bokpakke

Omtale

FODMAP er en fellesbetegnelse for en gruppe vanskelig fordøyelige karbohydrater: fermenterbare oligosakkarider, disakkarider, monosakkarider og polyoler. For mange som sliter med sensitiv mage (irritabel tarm) kan det å unngå matvarer med disse karbohydratene være til hjelp. Denne boken inneholder 80 oppskrifter som følger FODMAP-dietten: middager, desserter, sauser, tilbehør og kaker som kan hjelpe mot urolig mage.
Vis hele omtalen… Vis mindre

Produktinformasjon

  • ISBN/Varenr: 9788203295317
  • EAN: 978-82-03-29531-7
  • Utgivelsesdato: 02.01.2015
  • Utgivelsesår: 2015
  • Forlag: Aschehoug
  • Innbinding: Innbundet
  • Språk: Bokmål
  • Personer: Ågotnes, Cecilie Hauge, Eide, Christin
  • Litteraturtype: Faglitteratur
  • Emne: LavFODMAP-dietten, matlaging
  • Sjanger: Kokebøker
  • Omfang/format: 175 s.
  • Målgruppe: Voksne
  • Aldersgrense: 0
  • Opplag: 5
  • Utgave: 1
  • Illustrert: Ja
  • Sider: 175