Vin & blindsmaking

Vin & blindsmaking
Vin & blindsmaking
Midlertidig utsolgt
ISBN/Varenr
9788293441120
Inngår i din bokpakke

Omtale

Denne boka henvender seg til alle som ønsker å lære mer om vin, og særlig sommelierstudenter, kokker, servitører og andre i restaurantbransjen kan ha nytte av den. Boka fungerer både som en praktisk håndbok, og som et oppslagsverk man kan vende tilbake til. I bokas første del, gjennomgår forfatterne vinproduksjonens begynnelse, prinsipper innen dyrking, produksjon og blindsmaking. I den andre delen gjennomgår forfatterne ulike vindistrikt over hele verden og forklarer hva som er særegent for druene, dyrkingen og produksjonen i det enkelte distrikt. Omtalen er utarbeidet av BS.
Vis hele omtalen… Vis mindre

Produktinformasjon

  • ISBN/Varenr: 9788293441120
  • EAN: 978-82-93441-12-0
  • Utgivelsesdato: 26.10.2018
  • Utgivelsesår: 2018
  • Forlag: Mime forlag
  • Innbinding: Heftet
  • Språk: Bokmål
  • Personer: Burton, Neel, Flewellen, James, Syse, Karen Lykke
  • Litteraturtype: Faglitteratur
  • Emne: Vin, Vinsmaking
  • Omfang/format: 434 s.
  • Målgruppe: Voksne
  • Originaltittel: The concise guide to wine and blind tasting
  • Aldersgrense: 0
  • Opplag: 1
  • Utgave: 1
  • Illustrert: Nei
  • Sider: 0