Vin & blindsmaking
Omtale
Denne boka henvender seg til alle som ønsker å lære mer om vin, og særlig sommelierstudenter, kokker, servitører og andre i restaurantbransjen kan ha nytte av den. Boka fungerer både som en praktisk håndbok, og som et oppslagsverk man kan vende tilbake til. I bokas første del, gjennomgår forfatterne vinproduksjonens begynnelse, prinsipper innen dyrking, produksjon og blindsmaking. I den andre delen gjennomgår forfatterne ulike vindistrikt over hele verden og forklarer hva som er særegent for druene, dyrkingen og produksjonen i det enkelte distrikt. Omtalen er utarbeidet av BS.
Produktinformasjon
- ISBN/Varenr: 9788293441120
- EAN: 978-82-93441-12-0
- Utgivelsesdato: 26.10.2018
- Utgivelsesår: 2018
- Forlag: Mime forlag
- Innbinding: Heftet
- Språk: Bokmål
- Personer: Burton, Neel, Flewellen, James, Syse, Karen Lykke
- Litteraturtype: Faglitteratur
- Emne: Vin, Vinsmaking
- Omfang/format: 434 s.
- Målgruppe: Voksne
- Originaltittel: The concise guide to wine and blind tasting
- Aldersgrense: 0
- Opplag: 1
- Utgave: 1
- Illustrert: Nei
- Sider: 0