Helt Texas : BBQ på norsk
Omtale
Grilling er så mye mer enn å legge noen koteletter på grillen. Mens tradisjonell grilling ofte dreier seg om rask steking på høy temperatur, foregår barbecue med indirekte varme og lav temperatur. Forfatterne forteller om kulturens opphav i Texas, og forklarer hva man trenger av utstyr, fra kulegrill til avanserte barbecue-ovner. Videre forteller de om de beste råvarene og viser hvordan man tilbereder kjøtt og fisk på denne måten. I tillegg gir de oppskrifter på saus, rubs og marinader. Det gis også tips om småretter og drikke til. Omtalen er utarbeidet av BS.
Produktinformasjon
- ISBN/Varenr: 9788248921219
- EAN: 978-82-489-2121-9
- Utgivelsesdato: 21.03.2018
- Utgivelsesår: 2018
- Forlag: Kagge forlag
- Innbinding: Innbundet
- Språk: Bokmål
- Personer: Taliaferro, Angela, Broch, Stian, Platou, Eivind Stoud, Ødegaard, Dag
- Litteraturtype: Faglitteratur
- Emne: Grillretter, matlaging
- Sjanger: Kokebøker
- Omfang/format: 197 s.
- Målgruppe: Voksne
- Aldersgrense: 0
- Opplag: 1
- Utgave: 1
- Illustrert: Ja
- Sider: 197