Vi har gjort en rekke endringer og forbedringer i nettbokhandelen vår etter verdifulle innspill fra dere som bruker sidene. Nå finner du all informasjon om bøker og andre medier samlet på én side, kategoriene har fått hurtigvalg-ikoner for å gjøre kjappe utvalg og navigeringen er forbedret. Fortsett å melde inn ønsker, ideer og behov, så fortsetter vi å forbedre oss.

 

Menypunkt Bøker & medier

Tidligere måtte man trykke på Bøker og medier i menyen for å åpne undermenyen. Hvis du trykker her nå, vil du komme til bokhandel-siden. Ønsker du å gå direkte til undermenyen, hold musepekeren over menypunktet, så åpner menyen seg. 

 

Søket

Øverst på forsiden ligger hovedsøket. Her kan du søke i alt innhold på siden, enten du leter etter en bok, et produkt eller en ansatt. Dersom du vet eksakt hvilken bok du ser etter kan du f.eks. søke på både forfatter og tittel i samme søk. Slik:

 

Du kan også gjøre mer generelle søk, f.eks. på forfatternavn, emne eller lignende. Da vil du få mange treff som du så kan filtrere videre ved å bruke menyen på venstre side. Her kan du filtrere på barn og voksen, språk, forlag og annet. F.eks. slik:

 

Dersom du vet hvilken kategori boken du søker etter tilhører, kan du gå rett til ønsket kategori på venstre side før du søker.

Er du f.eks. på jakt etter en bok på engelsk, kan du går rett til underkategorien Utenlandske bøker.

Vær klar over at du bare søker i varer innenfor valgt kategori. Søker du f.eks. på Jo Nesbø nå, vil du få bøker av Jo Nesbø på andre språk enn norsk.

 

Ikoner

Vi har fått tilbakemeldinger på at det ofte kan være vanskelig å filtrere seg frem til gode søk på egenhånd. Derfor har vi laget ferdigutfylte søk på emner vi ofte får spørsmål om. Disse ikonene vil du finne både på forsiden og under de ulike kategoriene. Ved å trykke på ikonene kommer du rett til ferdige trefflister innenfor ulike temaer og emner.

 

BS-katalogen

På bokhandelsiden vil du alltid finne den siste BS-katalogen på forsiden.Lurer du på hva BS-katalogen er, kan du lese mer om den her.
Får du ikke BS-katalogen, og ønsker den tilsendt på mail?   

Meld deg på nyhetsbrev til BS-katalogen

 

Inspirasjon

På en egen side har vi lagt ut artikler og temalister innenfor områder som er etterspurt i bibliotek. Siden oppdateres ofte med nytt innhold. Tre aktuelle temaer vises på forsiden, men trykk deg gjerne videre og se flere:

 

Produktkarusell

Lengre ned på siden finner du karuseller med bøker og medier som er aktuelle akkurat nå. Scroll til siden for å se flere.

 

Vi håper den nye siden vil være til hjelp både til innkjøp og formidling. Har du innspill, vil vi gjerne høre fra deg.