Fra jord til bord : 100 sunne og bærekraftige oppskrifter

Fra jord til bord : 100 sunne og bærekraftige oppskrifter
Fra jord til bord : 100 sunne og bærekraftige oppskrifter
I salg
ISBN/Varenr
9788202714550
Inngår i ditt medievalg

Biblioteksentralens omtale

Gode råvarer og tilberedning av mat fra bunnen er ifølge matentusiast og kokebokforfatter Gry Hammer veien til en bedre helse og et bærekraftig kosthold. Denne boken byr på mer enn 100 oppskrifter på frokost-, lunsj- og middagsmåltider med kjøtt, fisk og vegetaralternativer. Hammer viser hvordan en skånsom tilberedningsprosess er med på å bevare smaken og de helsefremmende kvalitetene i råvarenes. Her vil man også finne forsalg til råvarer, meny etter sesong og innføring i tradisjonelle konserveringsmetoder som sylting, fermentering og speking. Omtalen er utarbeidet av BS.
Vis hele omtalen… Vis mindre

Produktinformasjon

  • ISBN/Varenr: 9788202714550
  • EAN: 978-82-02-71455-0
  • Utgivelsesdato: 13.09.2021
  • Utgivelsesår: 2021
  • Forlag: Cappelen Damm
  • Innbinding: Innbundet
  • Språk: Bokmål
  • Personer: Hammer, Gry, Nordøy, Mona
  • Litteraturtype: Faglitteratur
  • Emne: Matlaging, Bærekraftig mat
  • Sjanger: Kokebøker
  • Omfang/format: 201 sider
  • Målgruppe: Voksne
  • Aldersgrense: 0
  • Opplag: 2
  • Utgave: 2
  • Illustrert: Ja
  • Sider: 200