Vi hjelper deg med individuelle bokpakker og skaffebøker

 

Våre erfarne markedskonsulenter og innkjøpere har svært god oversikt over norske og utenlandske bøker som er i salg, og hjelper deg gjerne med individuelle innkjøpsbehov og skaffebøker.

Bok- og temapakker

 

Vi setter gjerne sammen individuelle bok- og temapakker som er tilpasset bibliotekets behov. Har biblioteket fått en ekstrabevilgning til et prosjekt om et bestemt tema? Eller fått i oppdrag å kjøpe inn et utvalg med nye spanske, franske og tyske bøker for en bestemt målgruppe? Er det penger igjen på tampen av året og akutt mangel på engelsk lettlest? Da kan vi lage et tilbud til en avtalt sum innenfor rammen av bestemte ønsker. Tjenesten er gratis, du betaler kun for bøkene du kjøper.

Ta kontakt med kundesenteret vårt og beskriv behovet, så blir du satt i kontakt med den av våre medarbeidere som kan hjelpe deg best.

Skaffebøker

 

Du finner flere hundre tusen bøker i nettbutikken vår, men kanskje likevel ikke det du var på jakt etter? Gi oss beskjed om hva du savner, så skal vi prøve å skaffe det utenom. Tjenesten er gratis, du betaler kun for boka eller bøkene du kjøper.

Bruk kontaktskjema, velg bestilling, legg inn varenummer/ISBN hvis du kjenner til det. Hvis ikke, bruker du notat-feltet. Bruk også gjerne dette feltet til å fortelle oss om det er en skaffebok og legg evt. ved bilde/fil.

Vil du vite mer om innkjøpshjelp?

 

Ring oss på +47 22 08 39 00 eller send en e-post