Bokashi : kjøkkenkompost for alle
Omtale
Bokashi, eller kjøkkenkompostering, er en enkel kompostering som omdanner alt matavfall til næringsrik jord og gjødsel på få uker. Det skjer innendørs i en lufttett bøtte ved hjelp av et kompoststrø. Denne boka handler om å lage jord, om mikroorganismene og jordlivet, og om hvordan du bruker kompostjorden og dyrker med bokashi i hverdagen. Den inneholder praktiske tips og vanlige spørsmål om kjøkkenkompostering. I boken møter vi Elin og Marianne som komposterer matavfallet sitt i en liten leilighet midt i Bergen, og barnehagen som lager jord av alle matrester og dyrker reddiker og ruccola på lekeplassen. Omtalen er utarbeidet av BS.
Produktinformasjon
- ISBN/Varenr: 9788293359197
- EAN: 978-82-93359-19-7
- Utgivelsesdato: 16.03.2020
- Utgivelsesår: 2020
- Forlag: Iris forlag
- Innbinding: Heftet
- Språk: Bokmål
- Personer: Hjerde, Anette
- Litteraturtype: Faglitteratur
- Emne: Kompost, husholdningsavfall
- Omfang/format: 188 sider
- Målgruppe: Voksne
- Aldersgrense: 0
- Opplag: 1
- Utgave: 1
- Illustrert: Ja
- Sider: 188