Gjør budskapet ditt synlig


De digitale infoskiltene er utviklet av Redia i samarbeid med en rekke bibliotek. Infoskjermene har et lett oppsett og tilpassede maler til formidling av aktuelle budskap i bibliotekrommet. 

Skreddersydde maler


Infoskiltene leveres med et bredt spekter av skreddersydde maler for bibliotek. Det er for eksempel laget maler til arrangement, nyheter, tjenester, ulike tema og litterære sitat. Nye eller endrede maler gjøres tilgjengelig for alle bibliotek som har løsningen så raskt de foreligger.

Enkelt og profft design


Du trenger kun å velge mal og deretter legge inn tekst og bilde/video. Informasjonen vil automatisk tilpasse seg skjermen på en pen og ryddig måte. Redigeringen er enkel og rask og krever liten grafisk forhåndskunnskap. Det er også mulig å legge til egne plakater i redigeringsplattformen. Malene kan kobles til og vises på flere skjermer samtidig, eller begrenses til enkelte skjermer i et bestemt område.

Planlegg jula i august


Du kan utforme budskap i god tid før de skal publiseres og gjøres synlig for publikum. Bare legg til dato og klokkeslett for når innholdet skal vises, så vil løsningen ta seg av resten. På den måten kan du planlegge kommende budskap når du har tid og unngå stress rett oppunder et arrangement, en høytid eller ferie. Du kan også tilpasse eksponeringstiden til hvert enkelt budskap før skjermen går videre til det neste.

Vil du vite mer om Poster?

 

Ring oss på +47 22 08 39 00 eller send en e-post