Vi hjelper deg hele veien!


Biblioteksentralen har levert løsninger for meråpent bibliotek siden tilbudet ble introdusert i Norge. Vi har lang erfaring med å hjelpe bibliotek gjennom hele prosessen, fra de første forberedelsene til ferdig implementert.

Kontakt oss for gratis befaring!

Bibliotekrom som inspirerer


Meråpent eller selvbetjent bibliotek er et utvidet bibliotektilbud som gir oss muligheten til å bruke biblioteket når det er ubemannet. Behovet vårt for veiledning og støtte til å oppdage alle skattene på biblioteket er trolig like stort som i bemannet tid. Vi kan hjelpe biblioteket med å tenke helhetlig rundt brukeropplevelser og tilbyr en rekke unike selvbetjeningsløsninger og formidlingstjenester.
 

Sjekk også artiklene

7 råd til små bibliotek som vurderer meråpent
Jeg tror egentlig det er lettere med meråpent på små plasser

Bilde av en hånd ta ut en bok fra hyllen

Trygghet og sikkerhet


I meråpent bibliotek er publikum overlatt til seg selv. Våre løsninger for meråpent bibliotek bidrar til å sikre tryggheten til de besøkende, samlingen og bibliotekrommet når ansatte ikke er til stede.

Tilrettelegging og implementering


Et bibliotek er aldri helt likt ett annet. Plassering, utforming, størrelse og finansiering varierer stort. Når vi planlegger, tilrettelegger og implementerer et meråpent tilbud sammen med biblioteket, har vi god kunnskap om krav og forutsetninger i forhold til lokasjon, størrelse og behov.
 

Vil du vite mer om
meråpent bibliotek?

Ta gjerne kontakt med oss for en kartlegging på ditt bibliotek