Lever boka på 1-2-3


Alt lånerne dine trenger å gjøre, er å sette boka eller annet materiale på innleveringshylla, så er den levert. Dette er enkelt for låneren og betyr mindre administrasjon for biblioteket. LibShelf er utviklet av P.V. Supa, kan fås i flere farger og leveres med innleveringshylle og informasjonsterminal.

Automatisk oppdatert


LibShelf er utstyrt med integrerte RFID-lesere som kontinuerlig skanner innholdet på hyllene. I det du setter en bok på en hylle, er innleveringen fullført. LibShelf er koblet direkte opp mot biblioteksystemet. Hver gang du returnerer et materiale, blir lånestatus automatisk oppdatert og alarmbrikken aktivert. Du kan motta bekreftelse på innlevert materiale på sms eller e-post, eller velge å få kvittering via informasjonsterminalen ved siden av.

Bedre sirkulasjonsflyt


Når en innleveringstralle er full, er det enkelt å sette bøkene på plass der de hører hjemme på biblioteket. LibShelf er frittstående og på hjul, og kan lett tas med hvor som helst i lokalet. En annen løsning er å bruke den fulle hylla til å friste til mer utlån. Sett et skilt med påskriften Bøker andre har lånt eller lignende, og la lånerne låne direkte fra LibShelf'en. Erfaringsmessig ønsker mange å låne bøker andre har lest.

Statistikk og rapporter


De ansatte på biblioteket mottar melding når alle hyllene er fulle og når det leveres inn materiale som ikke kan lånes direkte ut igjen, for eksempel reserverte bøker eller fjernlånsbøker. Administrasjonssystemet til LibShelf kan styres fra en hvilken som helst datamaskin i bibliotekets nettverk. Statistikk og hylleinnhold kan også hentes ut direkte fra terminalen.

Vil du vite mer om LibShelf innleveringshylle?

 

Ring oss på +47 22 08 39 00 eller send en e-post