Veiledning og oppdagelse i samlingen


Digitale bokhyller er utviklet av Redia for å løfte fram relevante og aktuelle titler. De digitale bokyhyllene frister uansett tidspunkt, men er et ekstra godt verktøy i meråpent bibliotek. Da er folk alene på biblioteket og kan ikke spørre en bibliotekar om hjelp eller anbefalinger.

Biblioteket velger utvalget


Biblioteket bestemmer selv menyen og innholdet som skal vises på skjermen og hjelpe publikum. Eksempelvis kan skjermløsningen formidle materialer fra en bestemt avdeling, materialer innenfor et bestemt tema, bøker til et forfatterbesøk, eller nyheter og anbefalinger innenfor forskjellige emner. Ansatte kan fjerne og legge til innhold på skjermen kontinuerlig for å sikre at innholdet holder seg aktuelt.

Utdypende informasjon


På den digitale bokhylla kan du lese mer om boka eller det valgte materialet, få forslag til titler i samme serie eller av samme forfatter eller sjekke tilgjengelighet og plassering. Bokhylla er koblet direkte opp mot biblioteksystemet, slik at innholdet og informasjonen alltid er oppdatert.

Prøv lykken!


Bokhylla veileder deg i de ulike funksjonene via tast på touchskjerm. Er du usikker på hva du er ute etter, kan du velge knappen «Prøv lykken» og få opp forslag til titler. «Prøv lykken» kan også aktiveres til å starte automatisk dersom skjermen har vært inaktiv i en bestemt tidsperiode.

Vil du vite mer om Inspire?

 

Ring oss på +47 22 08 39 00 eller send en e-post