Veiledning og oppdagelse i samlingen  


Digitale bokhyller er utviklet av Redia for å gi bibliotekene mulighet til å løfte fram relevante eller aktuelle titler for brukerne når de beveger seg rundt i biblioteket. De digitale bokyhyllene fungerer uansett tidspunkt, men ekstra godt i meråpent bibliotek når brukerne er på biblioteket alene, uten muligheter for å spørre en bibliotekar om direkte hjelp eller anbefalinger.

Biblioteket setter på spotlyset


Biblioteket bestemmer selv menyen og innholdet som skal vises på skjermen og friste publikum. Eksempelvis kan skjermløsningen formidle materialer fra en bestemt avdeling, materialer innenfor et bestemt tema, bøker til et forfatterbesøk, eller nyheter og anbefalinger innenfor forskjellige emner. Ansatte kan fjerne og legge til innhold på skjermen kontinuerlig for å sikre at innholdet holder seg aktuelt.

Ekstra informasjon 


På den digitale bokhylla kan du lese mer om boka eller det valgte materialet, få forslag til titler i samme serie eller av samme forfatter eller sjekke tilgjengelighet og plassering. Bokhylla er koblet direkte opp mot biblioteksystemet, slik at innholdet og informasjonen alltid holder seg oppdatert.

Prøv lykken!


Bokhylla veileder deg i de ulike funksjonene via tast på touchskjerm. Er du usikker på hva du er ute etter, kan du velge knappen «Prøv lykken» og få opp forslag til titler. «Prøv lykken» kan også aktiveres til å starte automatisk dersom skjermen har vært inaktiv i en bestemt tidsperiode.

Vil du vite mer om digitale bokhyller?

 

Ring oss på +47 22 08 39 00 eller send en e-post