Ville bær : rå smak
Omtale
Biolog Kirsten Winge har en særskilt interesse for å utforske det naturens spiskammer har å by på. Dette er noe hun har formidlet i en rekke bøker om alt fra bær til viltkjøtt. I denne boken tar Winge for seg de vanligste ville bærene man finner i Norge. Leseren får en innføring i hvordan disse bærene kan foredles til smakfulle produkter som saft, gelér og syltetøy, eller som komponenter i desserter, kaker og bakverk. Omtalen er utarbeidet av BS.
Produktinformasjon
- ISBN/Varenr: 9788241953644
- EAN: 978-82-419-5364-4
- Utgivelsesdato: 20.05.2021
- Utgivelsesår: 2021
- Forlag: Fagbokforlaget Vigmostad og Bjørke
- Innbinding: Heftet
- Språk: Bokmål
- Personer: Winge, Kirsten, Nohr, Arne
- Litteraturtype: Faglitteratur
- Emne: Bær, matlaging
- Sjanger: Kokebøker
- Omfang/format: 127 sider
- Målgruppe: Voksne
- Aldersgrense: 0
- Opplag: 2
- Utgave: 1
- Illustrert: Ja
- Sider: 127