Kutt ultraprosessert mat på 4 uker : enkle oppskrifter og planer for et sunnere liv
Omtale
Bortimot halvparten av all maten vi kjøper i butikken er ultraprosessert, det vil si at den har gjennomgått ulike former for bearbeiding eller består av ingredienser som er industrielt fremstilt. Dette er mat det er lett å spise for mye av, men som ikke tilfører kroppen særlig næring eller er bra for helsen vår. Du lærer du hvordan du sjekker hva maten inneholder, og du får handlelister som hjelpe deg med å handle sunn mat. Oppskriftene er enkle og fristende.
Produktinformasjon
- ISBN/Varenr: 9788203454615
- EAN: 978-82-03-45461-5
- Utgivelsesdato: 03.01.2025
- Utgivelsesår: 2025
- Forlag: Aschehoug
- Innbinding: Innbundet
- Språk: Bokmål
- Personer: Dowden, Angela, Hagerup, Ingvild
- Litteraturtype: Faglitteratur
- Emne: Ernæring, kosthold, Prosessert mat, næringsmiddelteknologi
- Sjanger: Kokebøker
- Omfang/format: 191 sider
- Målgruppe: Voksne
- Aldersgrense: 0
- Opplag: 0
- Utgave: 0
- Illustrert: Ja
- Sider: 190