Frigjør tid til veiledning og formidling

 

Gjennom BS Medievalg for videregående skole kan du kjøpe et ferdig utvalg av de mest aktuelle titlene før bøkene kommer på markedet. Du får tidlig informasjon om det som kommer, mer tid til andre oppgaver og mer tid til veiledning. Og biblioteket er sikret at nye bøker raskt blir tilgjengelig for elever og lærere.

Vi velger ut bøker blant kommende halvårs utgivelser og presenterer innholdet i pakkene i august og januar. Gjennom tjenesten BS Medievalg vgs tilbyr vi til sammen tre ulike pakker. Alle med bindingstid på ett år.

Skjønnlitteratur-pakken


Pakken med skjønnlitteratur inneholder et bredt utvalg nye norske og oversatte romaner, novellesamlinger og lyrikk.

Bøkene er plukket ut med tanke på både skoleoppgaver og fritidslesning. Bokpakken er beregnet hovedsakelig for elever ved utdanningsprogram for studiespesialisering. Du kan velge om du ønsker norske kulturfondbøker inkludert i pakken.

Pakken koster ca. kr 10.000 pr. år og har en bindingstid på ett år.

Bestill

Lett blanding-pakken


Pakken med lett blanding inneholder tegneserier, lettlestbøker, ungdomsbøker og faktabøker, både til fritidslesning og til skolearbeid.

Du kan velge om du ønsker norske kulturfondbøker inkludert i pakken. Pakken er utviklet etter ønske fra lærere og skolebibliotekarer ved videregående skoler som har mange svake og utrente lesere.

Pakken koster ca. kr 10.000 pr. år og har en bindingstid på ett år.

Bestill

Fagbokpakken


Fagbokpakken inneholder et bredt og aktuelt utvalg av norsk og oversatt faglitteratur innen emner som historie, litteratur, språk, samfunnsfag, religion, naturfag, musikk og sport.

Vi forsøker å ha bøker som dekker de fleste interesseområder og vanskelighetsgrader, men med hovedvekt på bøker utgitt for voksne.

Pakken koster ca. kr 10.000 pr. år og har en bindingstid på ett år.

Bestill

Vil du vite mer om BS Medievalg videregående skole?

 

Ring oss på +47 22 08 39 00 eller send en e-post