Middag for 25 kroner
Omtale
Denne boken viser vei til et balansert og rimelig kosthold. Marie Thrane har en master i folkehelsevitenskap og trekker på sin egen erfaring med å mette seg selv på et stramt budsjett. I boken leder hun deg frem til de gode ingrediensene, matvarer det lønner seg å bruke og hvordan disse settes sammen til et fullverdig måltid som ikke overstiger 25 kr. Boken inneholder forslag til handlelister med de mest brukte ingrediensene, hvor du kan få tak i dem og hva det er gunstig å handle inn i større kvanta. Det er lagt vekt på at oppskriftene skal ha alternativer til kjøtt og de er utstyrt med tips til gode restemåltider, slik at du unngår å kaste mat. Boken er også utstyrt med tips til superspareren som ønsker det enda billigere. Den henvender seg til studenter, pensjonister, småbarnsforeldre eller de som bare ønsker å leve mer bærekraftig. Omtalen er utarbeidet av BS.
Produktinformasjon
- ISBN/Varenr: 9788205533691
- EAN: 978-82-05-53369-1
- Utgivelsesdato: 20.12.2019
- Utgivelsesår: 2020
- Forlag: Gyldendal
- Innbinding: Innbundet
- Språk: Bokmål
- Personer: Thrane, Marie
- Litteraturtype: Faglitteratur
- Emne: Økonomisk matlaging
- Sjanger: Kokebøker
- Omfang/format: 144 sider
- Målgruppe: Voksne
- Aldersgrense: 0
- Opplag: 3
- Utgave: 1
- Illustrert: Ja
- Sider: 144