IBX DEBUGGING
IBX User NOT ACTIVE
BS Serier og krimhelter

Hold styr på alle Harry Hole`r, Krise-Kristine`r og Berlinerpopler. I BS Serier og krimhelter finner du oversikter over alt fra underholdningsserier, trilogier, krimhelter, barnefigurer, ungdomsserier og skjønnlitterære flerbindsverk.

 

Bestill

 

I tjenesten kan du:

  • Søke på bok- eller serietittel og få oversikt over hele serien.
  • Søke på forfatter og få oversikt over seriene han eller hun har skrevet.
  • Sjekke om bøkene i serien fins på biblioteket, eller om du må bestille dem.


Allerede abonnent? Logg inn og sjekk serien du er på jakt etter!

Hvilke serier finner du i tjenesten?

  • Serieromaner, også omtalt som «kioskromaner» og «underholdningsserier».
  • Serier med samme barnefigur – for eksempel Mummi, Ludde, Krise-Kristine, Otto Monster og mange, mange flere.
  • Serier med samme krimhelt – fra Sherlock Holmes til Harry Hole.
  • Forfatterskapte skjønnlitterære serier uten nummerering på omslaget eller offisielle serienavn, for eksempel en rekke trilogier.
  • Forfatterskapte skjønnlitterære flerbindsverk, for eksempel På sporet av den tapte tid, Min kamp og En sjøens helt.


Serien må (delvis) finnes på norsk for å være med i tjenesten. På den måten kan du se hva som fins av en oversatt serie på norsk.

Få forslag til bøker som ligner
Til flere av dagens aller mest populære serier og bøker, gir vi forslag til bøker som kan ligne – eksempelvis Detektivbyrå nr. 2, En pingles dagbok, Dødslekene og En saga om is og ild.

Sjekk om boka eller filmen fins på biblioteket
Vi kan legge inn et søk i form av en lenke under bok- og filmforslagene til bibliotekenes egne mediebaser (kataloger). Det forutsetter at biblioteket bruker Bibliofil, Mikromarc 3 eller Tidemann som biblioteksystem. Søket er en kombinasjon av tittel og forfatternavn (ikke ISBN), slik at du får treff i bibliotekkatalogen, selv om biblioteket har en annen utgave av boka eller filmen enn den vi viser i tjenesten. Ta kontakt med oss hvis du abonnerer på tjenesten og ønsker denne muligheten.

Legg tjenesten ut på læringsplattformen
BS Serier og krimhelter er en betalingstjeneste. Det betyr at du ikke åpent kan legge den ut på nett. Du kan selvsagt legge den ut på læringsplattformer eller intranett som krever passord. Da kan du få en lenke der passord er innbakt, slik at elevene ikke behøver å logge seg inn i tjenestene, men kan ta den direkte i bruk. Ta kontakt med oss hvis du abonnerer på tjenesten og ønsker denne muligheten.
 

BS Serier og krimhelter er en del av BS Søketjenester – sjekk pris og pakkeløsninger