IBX DEBUGGING
IBX User NOT ACTIVE
BS Noveller og eventyr

Glemt hva novellen heter? Usikker på hvor du finner eventyret?  I nettjensten BS Noveller og eventyr kan du finne igjen den etterspurte novellen eller eventyret.

 

Bestill


I tjenesten kan du:
 

  • Finne hvem som har skrevet novellen/eventyret.
  • Se hvilke noveller/eventyr en bestemt forfatter har skrevet.
  • Sjekke hvilke bøker novellen/eventyret finnes i.

I avansert søk er det også mulig å finne noveller eller eventyr på bestemte språk, medietyper og målgruppe (barn/voksne). Du kan også søke med «ord i tittel» hvis du ikke husker hele tittelen.


Allerede abonnent? Logg inn og finn eventyr og noveller
 

Sjekk om boka eller filmen fins på biblioteket
Vi kan legge inn et søk i form av en lenke under bok- og filmforslagene til bibliotekenes egne mediebaser (kataloger). Det forutsetter at biblioteket bruker Bibliofil, Mikromarc 3 eller Tidemann som biblioteksystem. Søket er en kombinasjon av tittel og forfatternavn (ikke ISBN), slik at du får treff i bibliotekkatalogen, selv om biblioteket har en annen utgave av boka eller filmen enn den vi viser i tjenesten. Ta kontakt med oss hvis du abonnerer på tjenesten og ønsker denne muligheten.
 

Legg tjenesten ut på læringsplattformen
BS Noveller og eventyr er en betalingstjeneste. Det betyr at du ikke åpent kan legge den ut på nett. Du kan selvsagt legge den ut på læringsplattformer eller intranett som krever passord. Da kan du få en lenke der passord er innbakt, slik at elevene ikke behøver å logge seg inn i tjenestene, men kan ta den direkte i bruk. Ta kontakt med oss hvis du abonnerer på tjenesten og ønsker denne muligheten.
 

BS Noveller og eventyr er en del av BS Søketjenester – sjekk pris og pakkeløsninger