IBX DEBUGGING
IBX User NOT ACTIVE
BS Globus

Finn lesestoff til ferier og reiser på enkleste vis. BS Globus lar deg oppdage romaner, guider, fagbøker og filmer om nesten 200 land og over 1000 destinasjoner.
 

Bestill

 

Så enkelt er det å bruke BS Globus:

 • Velg landet, byen eller stedet du vil lese om.
 • Få forslag til bøker og filmer om dette stedet.
 • Sjekk om boka eller filmen fins på biblioteket, eller om du må bestille den.
   

Allerede abonnent? Logg inn og finn din neste feriebok eller film
 

Når utvalget tillater det under den valgte byen eller landet, kan du filtrere på:

 • Målgruppe (barn og voksne).
 • Medietype (bøker og filmer).
 • Sjanger (romaner, reiseguider, historie- og kulturbøker).
 • Språk (norsk, engelsk, svensk, dansk).
   

Sjekk om boka eller filmen fins på biblioteket

Vi kan legge inn et søk i form av en lenke under bok- og filmforslagene i BS Globus til bibliotekenes egne mediebaser (kataloger). Det forutsetter at biblioteket bruker Bibliofil, Mikromarc 3 eller Tidemann som biblioteksystem. Søket er en kombinasjon av tittel og forfatternavn (ikke ISBN), slik at du får treff i bibliotekkatalogen, selv om biblioteket har en annen utgave av boka eller filmen enn den vi viser i tjenesten. Ta kontakt med oss hvis du abonnerer på tjenesten og ønsker denne muligheten.


Legg tjenesten ut på læringsplattformen
BS Globus er en betalingstjeneste. Det betyr at du ikke åpent kan legge den ut på nett. Du kan selvsagt legge den ut på læringsplattformer eller intranett som krever passord. Da kan du få en lenke der passord er innbakt, slik at elevene ikke behøver å logge seg inn i tjenestene, men kan ta den direkte i bruk. Ta kontakt med oss hvis du abonnerer på tjenesten og ønsker denne muligheten.