IBX DEBUGGING
IBX User NOT ACTIVE
  • BS Søketjenester

  Logg inn i BS Søketjenester


BS Søketjenester gir deg nyttige og inspirerende verktøy på nett som du kan bruke til formidling, publikumsveiledning og gjenfinning av bøker og film.

 

Emner i skjønn barn og ungdom

Bruk barn og ungdoms interesser som inngangsport til bøkenes og filmenes verden. Emner i skjønn er en nettjeneste som lar deg oppdage billedbøker, romaner, tegneserier og spillefilmer etter utvalgte emner for målgruppene førskolebarn, barn og ungdom.

 

Emner i skjønn unge voksne

Finn bøker og filmer til fordypningsoppgaven og temaundervisning i videregående skole og opplæring. Emner i skjønn er en nettjeneste som lar deg oppdage romaner og spillefilmer etter aktuelle emner for målgruppene unge voksne og voksne.

 

BS Globus

Finn lesestoff til ferier og reiser på enkleste vis. BS Globus lar deg oppdage romaner, guider, fagbøker og filmer om nesten 200 land og over 1000 destinasjoner.

 

BS Serier og krimhelter

Hold styr på alle Harry Hole`r, Krise-Kristine`r og Berlinerpopler. I BS Serier og krimhelter finner du oversikter over alt fra underholdningsserier, trilogier, krimhelter, barnefigurer, ungdomsserier og skjønnlitterære flerbindsverk.

 

BS Film & bok

Oppdag filmer som bygger på bøker, og les om forholdet mellom bok og film. BS Film og bok er aktuell for elever som skal fordype seg i filmadaptasjoner, og for lærere som ønsker å bruke en kombinasjon av bok og film i undervisningen.

 

BS Noveller og eventyr

Glemt hva novellen heter? Usikker på hvor du finner eventyret? I BS Noveller og eventyr kan du finne igjen den etterspurte novellen eller eventyret, og se hvilke bøker de er med i.

Pris tjenester

BS Film & bok BS Globus BS Novelle & eventyr BS Serier & krimhelter Emner i GS Emner i VGS
Kr 500,– Kr 799,– Kr 400,– Kr 799,– Kr 549,– Kr 799,–
Alle priser er eks. mva. Abonnementet gjelder kalenderåret og fornyes automatisk inntil oppsigelse. Frist for oppsigelse er 31. desember hvert år.

Pris pakker

Du kan velge å abonnere på pakker med flere tjenester. Pris og innhold i pakkene er tilpasset ulike bibliotektyper og gir minst 20 prosent i rabatt sammenlignet med å abonnere på tjenestene enkeltvis.

  FOLKEBIBLIOTEK GRUNNSKOLEN VGS BARN VOKSEN
BS Film & bok  
BS Globus ✓    
BS Novelle & eventyr  
BS Serier & krimhelter  
Emner i grunnskolen  
Emner i vgs  
  Kr 3077,– Kr 1798,– Kr 1998,– Kr 759,– Kr 2318,–
Alle priser er eks. mva. Abonnementet gjelder kalenderåret og fornyes automatisk inntil oppsigelse. Frist for oppsigelse er 31. desember hvert år.

Spørsmål?

Elin Broen

Bibliografisk konsulent

22 08 34 42