IBX DEBUGGING
IBX User NOT ACTIVE
Lydbokabonnement
Lydbøker er svært utbredt og populært blant lånerne. Hvis biblioteket ditt ønsker å kjøpe inn det meste som utgis av lydbøker av norske forlag, tilbyr vi gunstige lydbokabonnement hos oss. Du sparer både tid og penger, og får hylleklare lydbøker.


 

Lydbokabonnement voksne

Dette abonnementet består av lydbøker på vanlig CD eller på mp3-CD for voksne utgitt av norske forlag. Abonnementsordningen omfatter nye lydinnspillinger av skjønnlitterære bøker, hørespill og generelle faktabøker på CD eller mp3-CD.

 

Lydbokabonnement barn

Dette abonnementet består av lydbøker på vanlig CD eller på mp3-CD for barn og ungdom utgitt av norske forlag. Abonnementsordningen omfatter nye lydinnspillinger av skjønnlitterære bøker, hørespill og generelle faktabøker på CD eller mp3-CD.
 

Ompakking av lydbøker

Vi kan levere lydbøkene helt klare til utlån hvis du ønsker det. Lydboken kommer i en spesiallaget boks med plastlommer til hver enkelt CD. Det er effektivt og bøkene varer lenger. Tjenesten koster kr 50,– per lydbok (inkluderer ompakking, CD-boks og plastlommer).
 

Lydbokpakker i ulike størrelser

Dette abonnementet består av pakker med utvalgte lydbøker til en forhåndsbestemt totalpris. Vi tilbyr pakker for henholdsvis voksen og barn/ungdom. Lydbøkene bestilles til kundene i en vanlig ordre ved starten av sesongen, og suppleres eventuelt med noen flere lydbøker senere ettersom de blir klar for utgivelse. I det ordrene registreres mottar kunden en ordrebekreftelse, som viser listen over titler som er kjøpt inn på abonnementet. (Se priser her)

Fordeler ved å tegne abonnement hos oss:

  • Vi tilbyr lydbøker fra alle norske forlag som utgir lydbøker.
  • Vi følger med på utgivelsene og sender deg lydbøkene når de utkommer.
  • Lydbøkene katalogiseres.
  • 10–20 % rabatt for lydbokabonnentene (normalrabatt er 0–10 %).
  • Vi skaffer supplementsplater hvis enkeltplater blir borte/ødelagt.
  • Fraktfri levering.

 

Kontaktpersoner for bestilling og spørsmål

Thale Jerpseth

Markedskonsulent, norske bøker - voksne

22 08 34 35

Bente Simensen

Markedskonsulent, norske bøker - barn

22 08 34 28