Rare, røde reker : biologi, fangst og hva vi bruker dem til
Omtale
Denne boka henvender seg til den som liker å spise reker, og som er interessert i å vite mer om den velkjente reken. Her finner man blant annet svar på hvorfor de har et langt spyd i pannen og hva de bruker det til, hvorfor rekene vi spiser i Norge er røde, og hvor gamle de kan bli. Boka er også innom global oppvarming og forsøpling og hva som skjer med rekene når havet blir varmere og surere. I tillegg får man vite hvem som først oppdaget rekene, hvordan de formerer seg, og hvordan de skifter både skall og kjønn underveis i livet, samt litt om reker og rekefiske fra andre steder i verden. Sakprosa for mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
Produktinformasjon
- ISBN/Varenr: 9788281043084
- EAN: 978-82-8104-308-4
- Utgivelsesdato: 19.07.2018
- Utgivelsesår: 2018
- Forlag: Orkana forlag
- Innbinding: Innbundet
- Språk: Bokmål
- Personer: Ringvold, Halldis, Søvik, Guldborg
- Litteraturtype: Faglitteratur
- Emne: Reker
- Omfang/format: 70 s.
- Målgruppe: Barn/ungdom
- Alder: 9-11, 11-13
- Aldersgrense: 0
- Opplag: 1
- Utgave: 1
- Illustrert: Ja
- Sider: 70