Bergenskokeboken
Omtale
Bergensere er stolte av byen sin, men også av matkulturen. Den preges av tilgangen på gode råvarer fra både hav og land. Forfatteren gir en rekke oppskrifter på erke-bergenske delikatesser som puspas, pottekjøtt, skillingsboller, kattemat, prinsefisk og hvit dame. Forfatter er Hugo Ivan Hatland, som også driver nettstedet godtiglasset.no. Omtalen er utarbeidet av BS.
Produktinformasjon
- ISBN/Varenr: 9788241915321
- EAN: 978-82-419-1532-1
- Utgivelsesdato: 24.10.2018
- Utgivelsesår: 2018
- Forlag: Fagbokforlaget Vigmostad og Bjørke
- Innbinding: Innbundet
- Språk: Bokmål
- Personer: Hatland, Hugo Ivan, Ekeland, Skjalg
- Litteraturtype: Faglitteratur
- Emne: Matlaging, Bergen, Kulturhistorie
- Sjanger: Kokebøker
- Omfang/format: 215 s.
- Målgruppe: Voksne
- Aldersgrense: 0
- Opplag: 1
- Utgave: 1
- Illustrert: Ja
- Sider: 215