Helt Texas : BBQ på norsk

Utgått
Utsolgt
ISBN/Varenr
9788248921219
Inngår i din bokpakke

Omtale

Grilling er så mye mer enn å legge noen koteletter på grillen. Mens tradisjonell grilling ofte dreier seg om rask steking på høy temperatur, foregår barbecue med indirekte varme og lav temperatur. Forfatterne forteller om kulturens opphav i Texas, og forklarer hva man trenger av utstyr, fra kulegrill til avanserte barbecue-ovner. Videre forteller de om de beste råvarene og viser hvordan man tilbereder kjøtt og fisk på denne måten. I tillegg gir de oppskrifter på saus, rubs og marinader. Det gis også tips om småretter og drikke til. Omtalen er utarbeidet av BS.
Vis hele omtalen… Vis mindre

Produktinformasjon

  • ISBN/Varenr: 9788248921219
  • EAN: 978-82-489-2121-9
  • Utgivelsesdato: 21.03.2018
  • Utgivelsesår: 2018
  • Forlag: Kagge forlag
  • Innbinding: Innbundet
  • Språk: Bokmål
  • Personer: Taliaferro, Angela, Broch, Stian, Platou, Eivind Stoud, Ødegaard, Dag
  • Litteraturtype: Faglitteratur
  • Emne: Grillretter, matlaging
  • Sjanger: Kokebøker
  • Omfang/format: 197 s.
  • Målgruppe: Voksne
  • Aldersgrense: 0
  • Opplag: 1
  • Utgave: 1
  • Illustrert: Ja
  • Sider: 197